Skip to main content

Câștigă bani completând chestionare.

Vrei să joci un rol important în cadrul pieței mondiale și să câștigați bani participând la sondaje?

Înregistrează-te gratis pe TGM Panel România

tgm panel logo - you are right place section

Sunteți în locul potrivit!

Înscrie-te astăzi gratuit și participă la sondajele noastre plătite!

În TGM Panel ne asigurăm că opinia ta este ascultată de companiile care urmăresc satisfacția clienților.

Participă în mod regulat la sondajele noastre de piață, împărtășește opiniile tale cu companiile care-ți sunt cunoscute și primește plăți în numerar, și toate acestea din confortul casei sau biroului tău.

În TGM Panel elaborăm sondaje distractive și ușor de completat. Sondajele noastre te vor ajuta, de asemenea, să-ți dezvolți abilitățile de consumator. Pentru a participa la sondajele noastre ai nevoie doar de un dispozitiv conectat la Internet!

De ce să devii membru al TGM Panel?

reward TGM

SONDAJE PE MOBIL PLĂTITE

Completarea sondajelor noastre este o modalitate ușoară și rapidă de a obține un profit. Câștigă până la 1.30 EUR pentru fiecare chestionar completat.
SECURITY AND CONFIDENTIALITY icon TGM

DATELE TALE SUNT ÎN SIGURANȚĂ

TGM Panel va lua toate măsurile pentru protecția datelor personale ale membrilor săi și garantează că răspunsurile membrilor vor rămâne anonime.
TGM PANEL ROMANIA NO STRINGS ATTACHED icon TGM

ÎNSCRIEREA ESTE GRATUITĂ!

Nu există nicio înșelătorie! Înscrierea în comunitatea noastră globală este complet gratuită. Înregistrează-te și câștigă bani online!
TGM PANEL Romania - convenience icon TGM

FĂRĂ RESTRICȚII

Sondajele noastre sunt accesibile de pe orice dispozitiv: smartphone, calculator sau tabletă. Singura cerință pentru a începe să câștigi bani completând chestionare noastre este să ai acces la Internet.
TGM PANEL Romania - getting reward icon tgm panel

ESTE UȘOR SĂ PRIMEȘTI RECOMPENSE

Plata se face prin paypal.com de îndată ce atingi suma minimă de 10 EUR.
share insights icon tgm panel

ÎMPĂRTĂȘEȘTE OPINIA

Participă la îmbunătățirea calității serviciilor și produselor lansate pe piață de marile mărci internaționale, împărtășește opinia ta cu noi!
romania tgm panel
romania tgm panel

Să lucrăm împreună să influențăm viitorul!

Cele mai importante mărci internaționale vin la noi pentru a afla părerea ta, în calitate de consumator, despre produsele și serviciile aflate pe piață și așteptările tale pentru viitor în această privință. Participarea la sondajele noastre plătite nu numai că te va ajuta să te dezvolți ca consumator și să câștigi bani, dar vei putea contribui, de asemenea, la crearea unei piețe mondiale mai bune. Avem relații cu mărci internaționale din peste 100 de țări și opinia ta este esențială: împreună putem contribui la crearea de produse și servicii de o calitate superioară.

Împărtășește-ți opinia cu noi și te asigurăm că vocea ta va fi ascultată.

tgm panel romania logo global market

Respectăm intimitatea ta

tgm panel protects your privacy from every possible threat
Datele furnizate de tine sunt tratate cu confidențialitate.
No spams will be sent
TGM Panel va folosi email-ul tău numai pentru a te invita să participi la sondaje. Nu vor fi transmise unei terțe părți.
unsubscribe easily
Te poți dezabona în orice moment
General Data Protection Regulation (GDPR) and ESOMAR
Respectăm pe deplin cerințele privind protecția datelor stabilite în Regulamentul General privind Protecția Datelor (în engleză, GDPR) și ESOMAR

De ce merită să participi la sondaje plătite?

Sondajele online plătite disponibile pe un site au obiectivul de a colecta informații, gânduri și opinii de la consumatorii potențiali şi reprezintă o formă uşoară și rapidă de a câștiga bani pe Internet.
Dar mai sunt şi alte motive de la participa la sondaje:
No time frame
Nu există niciun interval de timp care să condiţioneze planificarea programului tău.
best paid survey sites
Descoperiți cele mai bune site-uri de sondaje plătite, precum TGM Panel și modalități noi de a câștiga bani
no experience required
Nu este necesar nicio experiență pentru acest job. Pentru a participa la sondajele online nu sunt necesare calificări sau cursuri speciale.
interests and preferences
Diversitatea subiectelor abordate permite alegerea acelor sondaje adecvate intereselor și preferințelor individuale.
Paid surveys at home
Sondajele plătite nu sunt complicate, se caracterizează prin simplitate și ușurință de completare. De obicei, completarea unui sondaj nu durează mai mult de câteva minute.
research panels
Poţi sa te înregistrezi pe mai multe panouri de cercetare care oferă sondaje plătite. Aceasta este o metodă foarte bună de a-ţi mări venitul participând la sondaje.
opportunity
Adesea sondajele conţin întrebări legate de servicii și produse care nu au apărut încă pe piața locală. Aceasta reprezintă o oportunitate majoră de a afla mai multe despre noutăți.
Earning on surveys
Opinia exprimată printr-un sondaj ajută în mod real la îmbunătățirea produselor și serviciilor unei companii. Acesta este unul dintre factorii determinanți ai implantării unui sondaj. Beneficiul completării unui sondaj nu este numai economic, ci oferă și o satisfacție personală reală.
  Cele mai bine plătite sondaje online pe TGM România. Realizați sondaje pentru bani online. Alăturați-vă astăzi și câștigați puncte!

  Ce este TGM Panel și cum să participi la sondajele de pe panel, adaptate pentru toate dispozitivele

  Am creat TGM Panel pentru toate persoanele care:
  Caută o sursă alternativă de venituri fără să fie nevoite să-şi părăsească confortul casei
  Doriți să câștigați bani online într-un mod ușor
  Sunt răbdătoare și perseverente
  Doresc să-şi partajeze opiniile cu alţii
  Doresc să decidă viitorul produselor și serviciilor disponibile pe piață
  Caută sondaje online cu întrebări ușoare și comode.
  Petrec mult timp conectate la Internet de pe PC sau smartphone-uri
  Caută modalități ușoare și distractive de a câștiga bani
  Caută paneluri care oferă câștiguri stabile
  Sunt în vacanță și vor să câștige niște bani în plus
  Doresc să valorifice mai bine timpul petrecut pe Internet, în drum spre muncă, spre școală sau spre o întâlnire
  Se conectează adesea la Internet de pe telefoane smartphone
  Sunt încrezătoare în propriile forţe și deschise noilor provocări
  Sunt indecise dar vor să să-și încerce norocul
  Sunt în căutarea unui profit sigur fără să aporteze capital propriu
  Vor să fie recompensate pentru timpul petrecut pe Internet completând sondaje
  Sunt conectate la Internet
  Vor să aibă libertate de mişcare
  Doriți să fiți plătiți pentru sondaje și să știți sigur ce puteți câștiga
  Căutați cele mai bune sondaje online care plătesc și unde este ușor să fiți plătiți pentru completarea sondajelor
  Doriți să câștigați pentru fiecare sondaj completat
  Alăturați-vă panelului TGM România și primiți sondaje online plătite. Nu așteptați și începeți să câștigați bani online!

  Cum să câștigi bani cu ușurință pe Internet?

  Vizitează panelul nostru de cercetare şi începe să câștigi bani imediat.
  Cum să începi să câștigi bani?
  The first step is to register at our website

  Primul pas: înregistrează-te pe site-ul nostru. Când te înregistrezi trebuie sa introduci câteva informații de bază: adresa de e-mail, data nașterii și sexul. Informațiile introduse trebuie să fie adevărate pentru a facilita un flux ușor de informații și a putea câștiga bani. Te poţi înregistra atât pe site-ul panoului tgmpanel.ro cât şi pe portalul respondentului accesând https://portal.tgmpanel.com

  2nd step join TGM Panel Romania

  Al doilea pas: confirmă-ți identitatea ca să activezi contul. Pentru a-ţi confirma identitatea fă clic pe linkul trimis prin e-mail. Dacă nu găseşti e-mailul de activare, verifică folderul Promoții / Spam.

  Pentru a te asigura că mesajele noastre pe e-mail ajung în Inbox, nu în folderul de Spam, adaugă la lista de contacte sau în agenda de adrese.

  3rd step make money on paid surveys
  Al treilea pas: acordă câteva minute pentru completarea profilului. În acest fel te asiguri că primeşti invitaţii la anchete adaptate profilului tău şi nu vei pierde timpul completând chestionare neproductive. Completarea profilului îţi aduce puncte şi fiecare punct înseamnă bani. Poți să-ţi actualizezi profilul la fiecare 6 luni.
  4th step register at best paid survey site

  Al patrulea pas: așteaptă invitaţii la sondaj. În mod normal, atunci când avem disponibil un sondaj care corespunde profilului tău, îţi vom trimite o notificare pe e-mail. În acest fel, nu vei rata nicio şansă de a-ţi mări soldul contului de pe panelul nostru.

  Durata de validitate a sondajelor este limitată, adică se închid după câteva zile, uneori chiar și ore. Reține că nu informăm despre toate sondajele prin e-mail și că unele dintre notificări se pot pierde în oceanul altei corespondențe, așa că este indicat să intri zilnic, de exemplu în timpul pauzei de cafea, pe panelul tău de respondent https://portal.tgmpanel.com pentru a verifica dacă există noi anchete disponibile cu care să câștigi nişte bani online.

  De asemenea, poți primi notificări privind noile sondaje disponibile prin intermediul aplicațiilor de WhatsApp, Facebook Messenger și al extensiilor pentru Chrome (notificările pop-up vor apare pe ecranul telefonului sau în partea laterală a ecranului PC-ului). Aceste opțiuni pot fi activate și dezactivate în setările contului personal pe panelul de cercetare https://portal.tgmpanel.com.

  5th step join our site

  Al cincilea pas: completarea sondajului. Răspunsurile date trebuie să fie oneste și cugetate. Nu uita ca sondajele joacă un rol social important şi opinia ta este relevantă pentru diversele companii care realizează studii de piaţă. Pe baza rezultatelor sondajelor se iau decizii importante atât pentru viitorul companiei cât şi al tău. Anchetele plătite de pe panelul nostru online sunt pe deplin anonime, aşadar nu trebuie să te temi să răspunzi cu sinceritate.

  După completarea unui sondaj, poţi verifica cât ai câștigat. TGM Panel oferă plata în EUR și puncte ( 1 pt = 1 EUR). Şi dacă începi un sondaj şi eşti descalificat(a) (sondaj închis, limita maximă de răspunsuri atinsă, profilul tău nu se potriveşte criteriilor specifice, etc.) vei primi 0,02 puncte pentru timpul pierdut.

  final step make money on the internet

  A șasea etapă este cea mai plăcută deoarece implică primirea recompensei. Ține cont de faptul că trebuie să atingi plafonul minim pentru a putea răscumpăra recompensele. Companiile care realizează anchete oferă recompense de tip bani şi puncte. În cazul panelului nostru, plafonul minim pentru soldul de numerar este de 10 EUR iar pentru soldul în puncte 3 EUR.

  Majoritatea panelurilor de cercetare, inclusiv tgmpanel.ro, transferă banii câștigați de respondenți în conturile acestora PayPal - paypal.com. Ulterior, respondenţii pot transfera banii din contul PayPal într-un cont bancar obișnuit. După câteva zile, banii vor fi disponibili în contul final

  Dacă deții un număr de telefon prepay şi l-ai folosit la înregistrarea pe panel, poţi folosi recompensele câștigate pentru reîncărcarea cartelei.

  Codurile cadou Gcodes reprezintă o altă metodă de încasare a banilor. Mai multe detalii găseşti pe app.gcodes.com.

  Înscrieți-vă în panelul nostru online. Este gratuit! Câștigați bani pentru fiecare sondaj completat cu succes!

  Înainte să realizăm prima plată îţi vom cere să-ţi confirmi numărul de telefon - poți să-l adaugi la profilul tău.

  Ușor, nu?

  În drum spre locul de muncă sau școală, spre o întâlnire, sau în timpul pauzei de cafea, utilizează acest timp pentru a câștiga bani în mod ușor și agreabil. Câteva minute pe zi dedicate completării sondajelor îţi vor creşte veniturile.
  Isn’t that easy?

  Unde găseşti sondaje plătite?

  Nu toate rezultatele afişate pentru o căutare de sondaje pe Internet sunt fiabile. Multe anchete nu sunt remunerate și nu aduc nimic, decât timp pierdut.

  Pentru a câștiga recompense completând sondaje, trebuie să cauţi un panel de cercetare credibil, care să garanteze plata de recompense pentru participarea la sondaje. În ultimii ani, au apărut pe Internet numeroase portaluri de acest tip.

  Pe care să-l alegi?

  Un panel care oferă o interfaţă prietenoasă, accesibilitate și, cel mai important, dă recompense, este cea mai buna opţiune. De exemplu TGM Panell! Te încurajăm să te înregistrezi.

  Câştigaţi bani completând sondaje online!

  Ce este cercetarea de piață şi care este obiectivul sondajelor și cercetărilor pieţii?

  Cercetarea pieței constă în culegerea și analiza sistematică a datelor de marketing. Aceste activități permit definirea elementelor de bază ale pieței: stabilirea prețurilor bunurilor și serviciilor, analiza cererii și ofertei, obiceiurile de consum ale clienţilor etc. Studiul de piață permite, de asemenea, definirea evoluţiei concurenței. Succesul unei companii depinde de analiza datelor colectate pentru luarea deciziilor corecte în afaceri.

  Cunoașterea cerințelor pieței și aplicarea corectă a strategiilor de marketing facilitează dezvoltarea de produse și servicii noi.

  Instrumentul esenţial de colectare a datelor pentru a se situa într-o poziţie favorabilă faţă de concurenţă este cercetarea pieței.

  Astfel de cercetări sunt realizate pentru a reduce riscul unui eşec de piață şi pentru a facilita luarea de decizii importante cu privire la acţiunile de marketing ale companiei. Cercetarea se realizează în următoarele situaţii:

  • Creşterea concurenței care suscită un interes deosebit în rândul clienților
  • Extinderea planificată pe segmente noi de piață
  • Transformarea pieței de vânzare într-o piață de cumpărare
  • Modificări de politică economică realizate de guvernul unei țări
  • Schimbarea constantă a necesităţilor cumpărătorilor și scăderea nevoilor acestora
  Companiile de servicii și produse realizează cercetări de piață cu obiectivul de a crește cererea pentru produsele oferite. Metodele de mai jos contribuie la creşterea numărului de clienți:
  • Teste de marketing
  • Cercetări privind prețurile
  • Cercetări de imagine
  • Cercetări exploratorii
  • Cercetări privind satisfacţia clienţilor
  • Paneluri constituite din consumatori

  Există mulți factori care determină alegerea unei metode de cercetare: timpul disponibil pentru colectarea datelor, mărimea eşantionului reprezentativ, costul cercetării, obiectivul studiului, etc.

  Sondajul este una dintre cele mai utilizate tehnici de cercetare. Datorită ușurinței cu care se colectează și analizează datele, reprezintă varianta cea mai răspândită a cercetărilor de marketing.

  Există mai multe tipuri de studii în funcţie, de exemplu, de tehnica aplicată pentru soluţionarea problemei și necesităţile clientului. În prezent, tehnicile de măsurare a datelor includ:
  Ancheta prin telefon
  Ancheta prin poștă
  Ancheta prin mass-media
  Contact direct
  Ancheta prin radio și TV
  Comercial
  Ancheta cu ajutorul terminalului calculatorului
  Discuţii de grup
  Sondaje în zone publice

  În era Internetului cea mai accesibilă și mai ieftină metodă de colectare a datelor este sondajul adaptat pentru toate dispozitivele. Aceasta metoda are avantajul colectării unui număr mare de date la un cost relativ scăzut. Întrebările sondajelor online sunt simple și uşor de răspuns.

  Faptul că sondajele sunt anonime garantează credibilitatea răspunsurilor date, ceea ce se traduce prin acurateţea rezultatelor sondajelor.

  Câştigaţi bani completând sondaje online!

  Panourile noastre

  Atingeți nivel global, gândiți local - cu panourile noastre exclusive de cercetare.