Cum să câștigi bani cu ușurință pe Internet?

Înregistrează-te, participă la sondaje plătite și câștigă bani de pe telefon. Vizitează panelul nostru de cercetare tgmpanel.ro şi începe să câștigi bani imediat.

Cum să începi să câștigi bani?
Primul pas: înregistrează-te pe site-ul nostru. Când te înregistrezi trebuie sa introduci câteva informații de bază: adresa de e-mail, data nașterii și sexul. Informațiile introduse trebuie să fie adevărate pentru a facilita un flux ușor de informații și a putea câștiga bani. Te poţi înregistra atât pe site-ul panoului tgmpanel.ro cât şi pe portalul respondentului accesând portal.tgmpanel.com.

Cum să câștigi bani cu ușurință pe Internet?

Al doilea pas: confirmă-ți identitatea ca să activezi contul. Pentru a-ţi confirma identitatea fă clic pe linkul trimis prin e-mail. Dacă nu găseşti e-mailul de activare, verifică folderul Promoții / Spam.

Pentru a te asigura că mesajele noastre pe e-mail ajung în Inbox, nu în folderul de Spam, adaugă la lista de contacte sau în agenda de adrese.

Al treilea pas: acordă câteva minute pentru completarea profilului. În acest fel te asiguri că primeşti invitaţii la anchete adaptate profilului tău şi nu vei pierde timpul completând chestionare neproductive. Completarea profilului îţi aduce puncte şi fiecare punct înseamnă bani. Poți să-ţi actualizezi profilul la fiecare 6 luni.

Al patrulea pas: așteaptă invitaţii la sondaj. În mod normal, atunci când avem disponibil un sondaj care corespunde profilului tău, îţi vom trimite o notificare pe e-mail. În acest fel, nu vei rata nicio şansă de a-ţi mări soldul contului de pe panelul nostru.

Durata de validitate a sondajelor este limitată, adică se închid după câteva zile, uneori chiar și ore. Reține că nu informăm despre toate sondajele prin e-mail și că unele dintre notificări se pot pierde în oceanul altei corespondențe, așa că este indicat să intri zilnic, de exemplu în timpul pauzei de cafea, pe panelul tău de respondent https://portal.tgmpanel.com pentru a verifica dacă există noi anchete disponibile cu care să câștigi nişte bani online.

De asemenea, poți primi notificări privind noile sondaje disponibile prin intermediul aplicațiilor de WhatsApp, Facebook Messenger și al extensiilor pentru Chrome (notificările pop-up vor apare pe ecranul telefonului sau în partea laterală a ecranului PC-ului). Aceste opțiuni pot fi activate și dezactivate în setările contului personal pe panelul de cercetare https://portal.tgmpanel.com.

Al doilea pas: confirmă-ți identitatea ca să activezi contul. Pentru a-ţi confirma identitatea fă clic pe linkul trimis prin e-mail.

Al cincilea pas: completarea sondajului. Răspunsurile date trebuie să fie oneste și cugetate. Nu uita ca sondajele joacă un rol social important şi opinia ta este relevantă pentru diversele companii care realizează studii de piaţă. Pe baza rezultatelor sondajelor se iau decizii importante atât pentru viitorul companiei cât şi al tău. Anchetele plătite de pe panelul nostru online sunt pe deplin anonime, aşadar nu trebuie să te temi să răspunzi cu sinceritate.

După completarea unui sondaj, poţi verifica cât ai câștigat. TGM Panel oferă plata în EUR și puncte ( 1 pt = 1 EUR). Şi dacă începi un sondaj şi eşti descalificat(a) (sondaj închis, limita maximă de răspunsuri atinsă, profilul tău nu se potriveşte criteriilor specifice, etc.) vei primi 0,02 puncte pentru timpul pierdut.

A șasea etapă este cea mai plăcută deoarece implică primirea recompensei. Ține cont de faptul că trebuie să atingi plafonul minim pentru a putea răscumpăra recompensele. Companiile care realizează anchete oferă recompense de tip bani şi puncte. În cazul panelului nostru, plafonul minim pentru soldul de numerar este de 10 EUR iar pentru soldul în puncte 3,5 EUR.

Majoritatea panelurilor de cercetare, inclusiv tgmpanel.ro, transferă banii câștigați de respondenți în conturile acestora PayPal - paypal.com. Ulterior, respondenţii pot transfera banii din contul PayPal într-un cont bancar obișnuit. După câteva zile, banii vor fi disponibili în contul final.

Dacă deții un număr de telefon prepay şi l-ai folosit la înregistrarea pe panel, poţi folosi recompensele câștigate pentru reîncărcarea cartelei.

Codurile cadou Gcodes reprezintă o altă metodă de încasare a banilor. Mai multe detalii găseşti pe app.gcodes.com.

Înainte să realizăm prima plată îţi vom cere să-ţi confirmi numărul de telefon - poți să-l adaugi la profilul tău.

Companiile care realizează anchete oferă recompense de tip bani şi puncte. În cazul panelului nostru, plafonul minim pentru soldul de numerar este de 10 EUR iar pentru soldul în puncte 3,5 EUR.

Ușor, nu?

În drum spre locul de muncă sau școală, spre o întâlnire, sau în timpul pauzei de cafea, utilizează acest timp pentru a câștiga bani în mod ușor și agreabil. Câteva minute pe zi dedicate completării sondajelor îţi vor creşte veniturile.

Unde găseşti sondaje plătite?

Nu toate rezultatele afişate pentru o căutare de sondaje pe Internet sunt fiabile. Multe anchete nu sunt remunerate și nu aduc nimic, decât timp pierdut.

Pentru a câștiga recompense completând sondaje, trebuie să cauţi un panel de cercetare credibil, care să garanteze plata de recompense pentru participarea la sondaje. În ultimii ani, au apărut pe Internet numeroase portaluri de acest tip. Pe care să-l alegi? Un panel care oferă o interfaţă prietenoasă, accesibilitate și, cel mai important, dă recompense, este cea mai buna opţiune. De exemplu tgmpanel.ro. Te încurajăm să te înregistrezi.

TGM Research - mobile surveys

TGM Panel România aparține furnizorului global de cercetare de piață - TGM Research FZE. Trăim într-o lume digitală. Hai să-i descoperim beneficiile pentru cercetarea pieței. Alătură-te nouă în această călătorie online.

PREZENTARE GENERALA